Alışveriş sepetinizde hiç ürün bulunmamaktadır.
Sunar Profesyonel Börek esnek yapısı sayesinde kruvasan, volovan gibi milföy çeşitlerinde mükemmel sonuç veren kaliteli margarin.
ÖZELLİKLERİ
Sunar Profesyonel Börek bitkisel yağlardan üretilmiştir.(Soya, Ayçiçek, Palm Yağı gibi)
Sunar Profesyonel Börek üstün formulü sayesinde bayatlamayı geciktirir. Ürünlerin raf ömrünü uzatır.
Sunar Profesyonel Börek nötr tadı sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
Sunar Profesyonel Börek esnek yapısı sayesinde tur verme işleminde mükemmel sonuç sağlar.
Sunar Profesyonel Börek merdane darbelerine dayanıklıdır. Tur verme sırasında hamuru yırtmaz.
Sunar Profesyonel Börek yapılan börekler tüketildiğinde ağızda yap tadı bırakmaz.
Sunar Profesyonel Börek hamur katları birbirine yapışmadığı için düzenli katlar oluşturarak börek çeşitlerinde mükemmel kabartma sağlar.
Sunar Profesyonel Börek esnek yapısı ve güçlü dokusu sayesinde sıcak ortamlarda kendini bırakmaz.
Sunar Profesyonel Börek tur verme işleminde hamurun yağ kusmasına izin vermez.
Kolesterol içermez.
Formülündeki yağ oranı minimum %84’tür.
Üretim tarihinden itibaren 6 ay tazeliğini korur.
Teknik Bilgiler :
Depolama Koşulları:18 - 20 °C’dir. (Kokusuz ve serin ortamlar yeterlidir.)
Ambalaj Şekli: Mukavva Koli
Net Ağırlık: 10 Kg
Raf Ömrü: 12 Ay
Palet Adedi: 96 Adet
ÖZELLİKLERİ
Sunar Profesyonel Börek bitkisel yağlardan üretilmiştir.(Soya, Ayçiçek, Palm Yağı gibi)
Sunar Profesyonel Börek üstün formulü sayesinde bayatlamayı geciktirir. Ürünlerin raf ömrünü uzatır.
Sunar Profesyonel Börek nötr tadı sayesinde tüketicilerin beğenisini kazanır.
Sunar Profesyonel Börek esnek yapısı sayesinde tur verme işleminde mükemmel sonuç sağlar.
Sunar Profesyonel Börek merdane darbelerine dayanıklıdır. Tur verme sırasında hamuru yırtmaz.
Sunar Profesyonel Börek yapılan börekler tüketildiğinde ağızda yap tadı bırakmaz.
Sunar Profesyonel Börek hamur katları birbirine yapışmadığı için düzenli katlar oluşturarak börek çeşitlerinde mükemmel kabartma sağlar.
Sunar Profesyonel Börek esnek yapısı ve güçlü dokusu sayesinde sıcak ortamlarda kendini bırakmaz.
Sunar Profesyonel Börek tur verme işleminde hamurun yağ kusmasına izin vermez.
Kolesterol içermez.
Formülündeki yağ oranı minimum %84’tür.
Üretim tarihinden itibaren 6 ay tazeliğini korur.
Teknik Bilgiler :
Depolama Koşulları:18 - 20 °C’dir. (Kokusuz ve serin ortamlar yeterlidir.)
Ambalaj Şekli: Mukavva Koli
Net Ağırlık: 10 Kg
Raf Ömrü: 12 Ay
Palet Adedi: 96 Adet
AYDIN UN A.Ş.
